Our current arrangements are:  

St Patrick’s 

 

Year 7, 8 & 9                                 Year 10 & 11

08:30 P1                                          08:30 P1 

09:30 P2                                         09:30 P2 

10:30 (15Mins) Break                    10:30 (20Mins) Tutor 

10:45 (20Mins) Tutor                     10:50 (15Mins) Break 

11:05 P3                                        11:05 P3 

12:05 (30Mins) Lunch1                  12:05 P4 

12:35 P4                                        13:05 (30Mins) Lunch2 

13:35 P5                                         13:35 P5

                    14:35 End of School day